X-Cupid е конечно достапен за корисниците од Македонија!
За време на долгогодишното постоење на нашиот веб-сајт акумулиравме импресивна база на корисници (и жени и мажи од 18 до 70 години) кои сакаат да запознаат некого за секс. Сигурни сме дека ако сакаш да запознаеш некој/а за секс, x-cupid со сигурност ќе стане твое омилено место кое го посетуваш.